Page 7 - Kukanja, Marko. 2017. Management kakovosti v prehrambnem gostinstvu: Zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 7
Vsebina 7

Empirična raziskava  •  117
Raziskovalni načrt   •  117
Oblikovanje raziskovalnega modela  •  119
Teoretični model kakovosti po dimenzijah trženjskega spleta  •  119
Raziskovalne hipoteze   •  121
Merski inštrument  •  122
Metode statistične analize podatkov  •  124
Analiza podatkov in rezultati  •  125
Potek raziskave   •  125
Rezultati • 129
Analiza in preverba hipotez   •  147
Povzetek ključnih ugotovitev empirične raziskave  •  177
Trženjski model za zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov
v PGO  •  179
Primerjava rezultatov naše raziskave (modela) z ugotovitvami tujih
raziskav • 183

Zaključek • 187
Viri in literatura  •  195
Recenziji • 219

I • 219
II • 220
Imensko kazalo  •  223
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12