Page 4 - Kukanja, Marko. 2017. Management kakovosti v prehrambnem gostinstvu: Zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 4
agement kakovosti v prehrambnem gostinstvu:
Zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov
Marko Kukanja
Recenzenta
Tina Bratkovič Kregar
Marija Ovsenik
Jezikovni pregled: Davorin Dukič
Prelom in priprava za izdajo: Jonatan Vinkler
Izdala
Založba Univerze na Primorskem
(za založnika: prof. dr. Dragan Marušič, rektor)
Titov trg 4, SI-6000 Koper
Glavni urednik
Jonatan Vinkler
Vodja založbe
Alen Ježovnik
Koper 2017
isbn 978-961-7023-61-9 (pdf)
http://www.hippocampus.si/isbn/978-961-7023-61-9.pdf
isbn 978-961-7023-62-6 (html)
http://www.hippocampus.si/isbn/978-961-7023-62-6/index.html
DOI: https://doi.org/10.26493/978-961-7023-61-9
© 2017 Univerza na Primorskem
Izdaja je sofinancirana po pogodbi ARRS za sofinanciranje izdajanja znanstvenih
monografij v letu 2017.

Kataložni zapis o publikaciji (CIP) pripravili v Narodni in univerzitetni knjižnici
v Ljubljani
COBISS.SI-ID=292947456
ISBN 978-961-7023-61-9 (pdf)
ISBN 978-961-7023-62-6 (html)
   1   2   3   4   5   6   7   8   9