Page 5 - Kukanja, Marko. 2017. Management kakovosti v prehrambnem gostinstvu: Zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 5
Vsebina

Slike • 9
Tabele • 11
Uvod • 13

Kaj nas je usmerilo v raziskovanje?  •  13
Kakšni so bili namen in cilji raziskave?  •  17
O metodah in vsebini  •  18
Teoretična in zakonska opredelitev gostinstva  •  19
Opredelitev gostinstva kot dejavnosti  •  19
Zakonska opredelitev gostinstva v RS  •  21
Teoretična opredelitev kakovosti  •  25
Kakovost proizvoda  •  25
Kakovost storitve  •  26
Skozi znanstveno teorijo zagotavljanja in merjenja kakovosti
storitev • 29

Pristopi k preučevanju kakovosti storitev   •  29
Dejavniki (indikatorji) in dimenzije (atributi) kakovosti storitev  •  30
Kako zagotovimo kakovost storitev?  •  31
Kako (iz)merimo kakovost storitev?  •  34
Predstavitev pomembnejših metod uporabnih v PGO  •  35
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10