Page 9 - Moretti, Melita, in Mirko Markič, 2016. Trajnostno upravljanje s pitno vodo v predelovalni dejavnosti. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 9
Kazalo preglednic in slik

21 Preglednica 1: Potrebe in razrešitve, ki jih z inovacijami lahko dosežemo
24 Preglednica 2: Mintzbergovih deset vlog managerjev
44 Preglednica 3: Obravnavana področja – Agenda 21
66 Preglednica 4: Eventualne prednosti in slabosti posameznih osnovnih formalnih

struktur
67 Preglednica 5: Neformalne strukture/zavezništva v organizaciji
69 Preglednica 6: Prednosti in slabosti različnih lastninskih povezovanj podjetij in drugih

organizacij
84 Preglednica 7: Primerjava vrst proizvodnje
112 Preglednica 8: Vprašalnik – sestavine, viri, spremenljivke
115 Preglednica 9: Podatki sodelujočih organizacij – glavna dejavnost
116 Preglednica 10: Podatki sodelujočih organizacij – velikost organizacij
116 Preglednica 11: Podatki sodelujočih organizacij – statistična regija
117 Preglednica 12: Demografski podatki anketiranih oseb
118 Preglednica 13: Viri oskrbe z vodo (vodni viri) in proizvodni proces,

v katerem ga uporabljajo
118 Preglednica 14: Uvedeni okoljski standardi
119 Preglednica 15: Ocene posameznih elementov managementa trajnostnega ravnanja

s pitno vodo
120 Preglednica 16: Ocene posameznih vplivnih dejavnikov managementa trajnostnega

ravnanja s pitno vodo
121 Preglednica 17: Ocene posameznih kazalnikov zmanjševanja porabe pitne vode
121 Preglednica 18: Količina porabljene vode (v 1.000 m3)
123 Preglednica 19: Koeficient multiple korelacije in determinacijski koeficient
124 Preglednica 20: Ocene regresijskih koeficientov
129 Preglednica 21: Uporabljeni kazalniki ustreznosti modela in njihove priporočene

vrednosti
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14