Page 6 - Moretti, Melita, in Mirko Markič, 2016. Trajnostno upravljanje s pitno vodo v predelovalni dejavnosti. Koper: Založba Univerze na Primorskem.
P. 6
Diskurz marketizacije javnega visokošolskega izobraževanja skozi časopisne članke

70 Procesi v organizacijskem sistemu
70 Poslovni procesi
72 Kakovost in management kakovosti poslovnih procesov
75 Pristopi obvladovanja kakovosti poslovnih procesov
79 Model odličnosti EFQM
82 Proizvodni procesi
86 Inoviranje
86 Opredelitev pojma inovacij
89 Invencijsko-inovacijski sistem v organizaciji
91 Pitna voda in alternativni viri pridobivanja vode
91 Pitna voda, trajnostno gospodarjenje s pitno vodo, alternativni viri

pridobivanja vode
93 Ponovna uporaba vode (tehnološka voda)
6 95 Sistem managementa z energijo
99 Pregled dosedanjih raziskav s področja trajnostnega upravljanja s pitno

vodo v predelovalni dejavnosti
104 Ugotovitev
105 Sklepi iz teoretičnega dela raziskave
111 Izvedba empirične raziskave: Trajnostno upravljanje s pitno vodo

v predelovalni dejavnosti
111 Populacija in vzorec
112 Metodologija raziskave
112 Metoda zbiranja podatkov
113 Preverjanje kakovosti podatkov
114 Metode analize podatkov
115 Ugotovitve iz empiričnega dela raziskave
115 Analiza odgovorov po demografskih podatkih
117 Osnovne statistične analize
121 Regresijska analiza porabe pitne vode
125 Model uspešnega uvajanja rešitev za zmanjševanje porabe pitne vode

v Sloveniji
125 Opis postopkov ocenjevanja strukturnega modela s pomočjo metode

strukturnih enačb (SEM)
126 Specifikacija modela
126 Identifikacija modela
126 Eksploratorna faktorska analiza
127 Metode ocenjevanja parametrov strukturnega modela
128 Ovrednotenje merskega modela s potrditveno faktorsko analizo
131 Modifikacija modela (uvedba sprememb merskega in strukturnega modela)
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11