Page 8 - Uran Maravić, Maja, in Gordana Ivankovič. 2017. Zagotavljanje kakovosti v gostinstvu. Koper: Založba Univerze na Primorskem
P. 8
zagotavljanje k akovosti v gostinst v u 49
49
management kakovosti storitev 50
Definicija zadovoljstva gostov 55
Definicija kakovosti storitev 57
Konceptualni modeli kakovosti storitev 62
Model petih razkorakov 63
Spremljanje učinkov kakovosti in donos na kakovost
Politika kakovosti storitev 67
68
zagotavljanje kakovosti v gostinskih podjetjih 71
Interni sistem kakovosti storitev v hotelskih podjetjih
Metodologija uvajanja HSKS 73

metodologija raziskave 75
75
študija primera: bwp hotel slon 76
Predstavitev podjetja 77
Politika kakovosti storitev 77
Znamka 78
Skrb za gosta 78
Skrb za zaposlene 78
Standardi 79
Nagrade 79
Vodenje 79
Možnosti izboljšav 90
Zagotavljanje kakovosti v restavraciji Slon 1552 92
Spremljanje zadovoljstva gostov
Priporočila za gostinska podjetja 95

mednarodna primerljivost v hotelirstvu kot dejavnik uspešnosti, 97
konkurenčnosti in kakovosti
103
posebnosti poročanja po usali 104

pomembnost mednarodnih publikacij dosežkov hotelov 107
za uspešnost poslovanja hotelov
111
Publikacije v hotelirstvu za mednarodno primerljivost

stanje v turizmu na mednarodni in nacionalni ravni

poslovni dosežki hotelov v sloveniji

8
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13